четверг, 30 апреля 2015 г.

№118. В вышитых нарядах - на бал!

С Еленой Хачатрян

С Мариной Одольской и Анжеликой Рудницкой







Наши работы
29 квітня у Житомирі вперше відбувся Великий бал благодійників. Основна мета балу – допомога багатодітній родині з Житомира, яка виховує шістьох неповнолітніх дітей, вже близько 20 років займається благодійністю, але не має власної оселі.
Розпочався бал із зустрічі шанованого гостя Святійшого Патріарха Київський і всієї Руси-України Філарета, який благословив захід.
Ведучими вечора став – гурт «Українські барви» на чолі зі співачкою Оксаною Стебельською. Зокрема, пані Оксана розповіла, що гурт нещодавно повернувся з Австрії, де грали на знаменитому Віденському балу. Крім того, Оксана зазначила, що і у Відні є багато небайдужих, які активно допомагають українським військовим.
Свій спів присутнім подарувала частий гість Житомирщини, оперна діва Олена Гребенюк. Зазначимо, що вона вже не вперше долучається до благодійних заходів у Житомирі.
Танцювальний колектив «Світлячок» продемонстрував тендітний танок ангелів.
У рамках Балу відбулась презентація ГО "Всеукраїнська академія автентики" українського автентичного одягу (якому до 100 років) з колекції Тетяни Кузьмівни Ковалевської та сучасна робота майстрині народної творчості Світлани Прокопчук!
«Щодня робимо кроки по збереженню народних традицій, оживлємо заповіти предків, зберегти українську культурну спадщину», - зазначили майстрині.
Окрім цього, у програмі вечору відбувся благодійний аукціон виробів майстрів художньої творчості.
Даний захід проводився в Житомирі уперше і зібрав велику кількість небайдужих житомирян і гостей міста – доброчинців, бізнесменів, представників громадськості і високих гостей.
Бал благодійників у Житомирі відвідали мисткиня, журналіст і громадський діяч Анжеліка Рудницька, знаний медіа-експерт і волонтер Лариса Мудрак, співачки Марина Одольська, Жанна Боднарук, Лена Дарк, Ангелія.
Наши работы

Комментариев нет:

Отправить комментарий